Voucherele „RABLA pentru electrocasnice” din etapa 1, epuizate într-o singură zi

În mai puțin de 24 de ore au fost rezervate 75.000 de vouchere în valoare de 400 lei fiecare, pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice. 

Etapa 1 a beneficiat de un buget de 30 milioane de lei, iar voucherele s-au epuizat în mai puţin de 24 de ore de la start, informează Ministerul Mediului pe pagina sa de Facebook.

„Voucherele rezervate vor fi validate în cursul săptămânii viitoare. Voucherele vor putea fi utilizate la comercianţii participanţi numai după validare”, precizează Ministerul Mediului.

Etapa 2, cea pentru televizoare, laptopuri şi tablete, începe pe 4 iunie, ora 10:00, iar etapa 3 pentru aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele, pe 18 iunie.

Valoarea voucherelor, în funcție de echipamente:  400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C; 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasa energetică D; 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++; 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E; 400 lei pentru televizoare având cel puţin noua clasă energetică E; 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++; 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an; 500 de lei pentru laptopuri; 300 de lei pentru tablete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.