Vrei să cânți? Acum ai șansa! Încep înscrierile pentru ediția a 5-a a campaniei „Vreau să cânt!”

În data de 1 octombrie, Musicomania dă startul celei de-a 5-a ediţii a campaniei „Vreau să Cânt!”, organizată pentru al cincilea an consecutiv și devenind în scurt timp un eveniment foarte aşteptat de tinerii clujeni.

Vreau sa cant!Atunci când vorbeşti despre tineri pasionați vorbeşti și despre muzică! Pasiunea pentru muzică și încrederea în talentul și dorința de afirmare a multora dintre voi, este ceea ce a pus bazele acestui proiect prin intermediul căruia, Musicomania și Bigtime Production vă lansează provocarea de a vă face vocea auzită, pe cele mai frumoase acorduri muzicale.

Ești talentat, dar nu ai găsit până acum oportunitatea de a te face remarcat în domeniul muzical?
Acum ai șansa! E momentul tău să te faci auzit!

Campania Vreau să cânt! a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa [email protected]. Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs.

Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon.

ATENȚIE, anul acesta concurenții vor cânta piesa aleasă în direct la Musicomania.

Musicomania are o emisiune săptămânală care se difuzează în rețeaua Radio Transilvania în fiecare joi seara de la ora 8. În prezent, Radio Transilvania deține frecvenţe de emisie în 11 oraşe (Oradea, Satu Mare, Carei, Baia Mare, Bistrița, Aleșd, Zalău, Cluj-Napoca, Turda, Luduș, Mediaș) din Transilvania, fiind recepționat în peste 15 oraşe şi localităţile limitrofe.

Materialul audio va fi înregistrat și împreună cu poza concurentului va fi afișat pe pagina de web www.musicomania.ro pentru votare.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el, pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production.

De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun etc.

Programul campaniei Vreau să Cânt!

  • 01 octombrie – 8 noiembrie – înscrieri
  • 9 – 27 noiembrie – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
  • 1 – 9 decembrie – votare
  • 12 decembrie – semifinala, la Club Shto, de la ora 19:00
  • 19 decembrie – finala, la Club Shto, de la ora 19:00

Campania „Vreau să cânt!” se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 1 octombrie – 19 decembrie 2015.

La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 12 – 60 ani.

Pentru mai multe detalii accesați www.musicomania.ro.

***

Evenimentul este organizat de Musicomania în parteneriat cu Bigtime Production și susținut de BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului Cluj-Napoca 2015.

În acest an, BCR – Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului susține implicarea acestor tineri talentaţi, în cea de-a 5 ediţie a campaniei Vreau să Cânt!, prin BCR City Card.

BCR City Card este un card de debit cu zero costuri de emitere și administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo și Click 24 Banking. Cardul oferă și reduceri la o rețea extinsă de comercianți: hoteluri, restaurante, cafenele, saloane de înfrumusețare, activități de petrecere a timpului liber – detalii pe www.bcr.cluj.com/

Cardul se emite gratuit tinerilor cu vârste între 14 şi 30 de ani, fiind eliberat pe loc, pe baza actului de identitate în unitaţile BCR. Poate fi   achiziţionat în cadrul pachetelor Xteen sau CAMPUS BCR.

Cu BCR City Card o viată agitată devine o viaţă bogată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.