Vrei să mergi la Electric Castle cu trenul? E mai ieftin ca și cu autobuzul

Clujenii care vor să meargă la Eletric Castle, ediția EC_Special o vor putea face și cu trenul, pe lângă autobuzele puse la dispoziție de organizatori.

Astfel, CFR Călători a suplimentat numărul de trenuri din Cluj-Napoca spre Bonțida, iar un drum este 4,40 lei, mai ieftin decât un bilet de autobuz (12 lei).

Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la clasa a 2-a este de 4,40 lei la tren Regio și de 9,20 la tren Interregio. 

De asemenea, au fost suplimentate trenurile din toată țara spre Bonțida. Oricine verifică mersul trenurilor pe www.cfrcalatori.ro sau pe aplicația mobilă CFR Călători, poate alege trenul potrivit. CFR oferă fdiferite facilități: de exemplu elevii beneficiază de gratuitate, iar studenții de 50% reducere la călătoria în vagoanele clasa a 2-a.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu schimbare în Cluj-Napoca la tren InterRegio + Regio Expres, clasa a 2-a este 90,05 lei.

În Cluj-Napoca şi în Bonţida urmează 10 zile de festival, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații, între 6-15 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.