Vrei să te dezvolți atât profesional cât și personal? Vino la BEST Training Week şi găsește trainingul care ți se potrivește!

În perioada 3-­9 noiembrie, organizaţia studenţească BEST Cluj­-Napoca organizează BEST Training Week (BTW). În cadrul acestui proiect, studenţii de la Universitatea Tehnică şi nu numai vor avea posibilitatea de a participa la un eveniment local de traininguri gratuite. Acesta va avea loc în clădirile Universităţii Tehnice.

BEST Training Week oferă studenţilor posibilitatea de a­-şi dezvolta abilităţile sociale şi tehnice prin cele 11 sesiuni de training axate pe aceste domenii de dezvoltare. În cadrul sesiunilor de training de soft skills participanţii vor învăţa despre modul în care vor putea ţine o prezentare de succes în public, precum şi despre cum săfii un bun lider, cum săîți gestionezi timpul, cum sa fii un bun coechipier si multe altele. În ceea ce privește trainingurile tehnice, studenţii vor învăţa alături de traineri profesionişti şi acreditaţi modele consacrate de proiectare (MVC, MVVM), vor învăța metodologii de dezvoltare a proiectelor (SCRUM) şi vor avea ocazia de a interacţiona cu traineri renumiţi de la companiile ISDC, Emerson, Telenav şi msg systems.

Pentru a participa la sesiunile de training, studenţii trebuie săse înscrie pe adresa btw.BESTcj.ro până în data de 1 noiembrie.

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie internaţională, nonprofit, prezentă în 94 de orașe din 33 de țări europene.

image-000-w800-h600

Grupul Local BEST Cluj-­Napoca, care anul acesta implineste 20 de ani de activitate, este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj­-Napoca, iar scopul acestei organizații este de a oferi evenimente de calitate studenților, de a îi ajuta săse dezvolte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.