VREMEA: Urmează patru zile cu lapoviță și ninsoare la Cluj

La Cluj, în următoarele patru zile vor fi pline de ninsoare și lapoviță, începând din noaptea dintre duminică și luni. Într-un final s-ar putea să se așeze zăpada peste Cluj.

Conform prognozei meteo, în Cluj va începe să ningă în noaptea dintre duminică, 10 ianuarie, și luni, 11 ianuarie.

După acest start, timp de patru zile, până joi, vor fi ninsori și lapoviță. Luni va fi puțină ninsoare, marți vor fi șanse ridicate de ninsoare, miercuri ninsoare ocazională și fulguieli, iar joi câteva averse de ninsoare.

Temperatura va oscila între -1 și 2 grade Celsius, iar de vineri încolo aceasta va scădea considerabil, și la -8 grade.

Sfaturi pentru șoferi

Inspectoratul de Poliție Județean le-a transmis șoferilor câteva sfaturi în legătură cu circulația în siguranță pe drumurile din Cluj, în contextul în care vremea se răcește, iar riscul accidentelor va crește:

„Întrucât au fost anunțate schimbări ale vremii caracterizate prin precipitații în cea mai mare parte a țării, sub formă de ninsori și lapoviță, conducătorii de autovehicule sunt sfătuiți să circule cu o viteză care să permită oprirea în siguranță. Poliţiștii recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată permanent condițiilor meteo-rutiere, să adopte o manieră preventivă de condus și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic.

De asemenea, în următoarele zile și pe aproape întreg parcursul săptămânii viitoare, probabilitatea de apariție a intervalelor cu precipitații va fi ridicată, concomitent cu răcirea vremii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.