Weekend bântuit de Halloween la Polus Center

weekend bantuit halloween polusSărbătoarea de Halloween le aduce copiilor la Polus Center o mulțime de provocări pline de suspans din partea vrăjitoarelor. În acest weekend micuții vor avea parte de jocuri distractive din lumea fantomelor, la finalul cărora vor fi răsplătiți.

Pe 1 și 2 noiembrie 2014, centrul comercial din inima Transilvaniei îi invită pe cei mici în lumea fantomelor. Copiii vor participa la jocurile cu lilieci, vrăjitoare, păienjeni sau monștrii și se vor distra la workshop-uri unde vor crea măști de halloween, schelete sau felinare în formă de dovleci și vor putea deveni adevărați vânători de fantome.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Sambata, 1 noiembrie 2014:

• Jocuri – copiii vor trece de cursa liliecilor în cadrul căreia vor ajuta liliecii de hârtie să ajungă la destinație și legați la ochi vor trebui să găsească fața unui monstru.

• Workshopuri – micuții vor crea măști de halloween și felinare în formă de dovleci.

Duminică, 2 noiembrie 2014:

• Jocuri – pe prichindei îi așteaptă o provocare din partea vrăjitoarelor și o cursă a pânzei de păianjen unde vor trebui să ocolească fantomele și să adune păianjeni pentru vrăji.

• Workshopuri – copiii vor crea schelete din spaghete și vor intra într-o cursă pentru vânătoarea de vrăjitoare.

La final, micuții care vor parcurge cu succes probele pregătite de vrăjitoare, vor fi recompensați.

Evenimentul va avea loc pe 1 și 2 noiembrie 2014, între orele 14.00 – 18.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

One thought on “Weekend bântuit de Halloween la Polus Center”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.