Winter Tour deschide sezonul de schi la Rarău

Al patrulea weekend din an, al patrulea weekend de distracție cu Winter Tour! De data aceasta, caravana ajunge în Bucovina, la Rarău, pe cea mai mare pârtie din nordul țării, unde va da startul noului sezon de schi. 

Cel mai mare festival de iarnă din România a pregătit zeci de provocări, jocuri și concursuri cu premii: experiențe VR, marea bulgăreală, întreceri pe colace, schi în gașcă pe giga-schiuri, best selfie sau skishots. Startul distacției se va da sâmbătă, chiar de la ora 9.00, când se va deschide și telegondola.

Lounge-ul Winter Tour, cu fotolii-puf, încălzitoare și stații de încărcare a telefoanelor mobile, va fi amenajat la baza pârtiei și îi așteaptă pe iubitorii sporturilor de iarnă să se distreze și să se relaxeze cu muzică bună și băuturi calde. 

Pentru amatorii de senzații tari Buggy, noul ATV cu șenile din dotare, este pregătit să îi ducă pe schiori și boarderi în vârf de munte. Iar cei care vor să își dovedească abilitățile pe schi sau placă, sunt așteptați la ollie jumps și slalom cu spatele. Ziua se va încheia cum se cuvine, cu un après-ski party unde distracția va fi asigurată de CDj, dj rezident UNTOLD.

Program Winter Tour Rarău:

Sâmbătă, 25 ianuarie:

09.00 – deschiderea oficială a evenimentului

10 – 15.30 – jocuri și concursuri cu premii:

 • ollie jumps – sărituri cu placa peste obstacol
 • sprint la deal în clăpari sau boots
 • plimbări cu ATV-ul cu șenile 
 • concurs online de selfie
 • completează talonul și participă la tombola Winter Tour

15.30 – après-ski party by CDj (dj rezident UNTOLD)

Duminică, 26 ianuarie:

09.00 – 16.00 – jocuri și concursuri cu premii

 • slalom cu spatele
 • spin around the stick – șut cu mingea la poartă după mai multe rotiri în jurul bățului de schi
 • plimbări cu ATV-ul cu șenile

15.00 – extragerea câștigătoriilor la tombola Winter Tour. 

Premii:

 • vouchere pentru o vacanță la schi în Italia (Val di Sole, 7-14 martie 2020)
 • vouchere pentru o vacanță de aventură în Samothraki, Grecia (august-septembrie 2020)
 • bilete la meciurile Sports Festival 2020 cu Simona Halep și Adrian Mutu (12-13 iunie 2020)
 • reducere la închirierea unei autorulote

Cei care acceptă provocările Winter Tour pot să plece acasă cu o serie întreagă de premii oferite pe loc: action cam-uri, vouchere de cumpărături Hervis, boxe portabile, coolere și baxuri de bere Corona.

Cea de-a șaptea ediție Winter Tour are loc în perioada 4 ianuarie-1 martie 2020, în 9 locații diferite din țară. Evenimentul promovează sporturile de iarnă și stațiunile de munte din România. Primul transon al pârtiei Rarău (2.850 de metri) a fost inaugurat anul trecut. Pârtia este dotată cu telegondolă și instalație de nocturnă, iar în weekend se va putea schia pentru prima dată în acest sezon.

Vă așteptăm alături de noi la Rarău, să ne bucurăm de iarnă și de zăpadă. Winter Tour este o stare de spirit. Vrem să spargem rutina weekendurilor de iarnă și să creăm o comunitate a schiorilor și snowboarderilor din România. Le pregătim un sezon de iarnă plin, pe 9 pârtii din țară și îi invităm să descopere alături de noi distracția și munții frumoși pe care îi avem – Tiberiu Pop, organizator Winter Tour. 

Calendarul Winter Tour 2020

 1. Bușteni (4-5 ianuarie)
 2. Azuga (11-12 ianuarie)
 3. Predeal (18-19 ianuarie)
 4. Rarău (25-26 ianuarie)
 5. Șureanu (1-2 februarie)
 6. Mărișel (8-9 februarie)
 7. Buscat (15-16 februarie)
 8. Cavnic (22-23 februarie)
 9. Muntele Mic (29 februarie-1 martie)

Winter Tour App – prima aplicație din România cu ski track gratuit

Organizatorii Winter Tour au pregătit și o „jucărie” extrem de utilă celor care merg pe pârtie. Este vorba de prima aplicație din România cu ski track gratuit. Cu Winter Tour App utilizatorii pot vedea câți kilometri de pârtie au parcurs într-un weekend sau la final de sezon și care este viteza maximă cu care au coborât pârtia. La final de zi, ei pot să dea share și să-și compare performanțele cu ale celor din gașcă. 

Aplicația include și programul Winter Tour 2020, descriere pârtiilor și notificări despre concursuri. Iar pentru situații extreme de urgență există butonul SOS CALL SALVAMONT!, de unde se poate cere ajutor direct din aplicație.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.