Wizz Air renunţă la ruta Cluj – Bucureşti, din 27 octombrie

Operatorul aerian low-cost Wizz Air va renunţa la ruta Cluj – Bucureşti din data de 27 octombrie, odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2018-2019, potrivit airlinestravel.ro.

Ruta a fost inaugurată pe 22 iulie 2016, fiind un concurent serios pentru TAROM și Blue Air.

Wizz Air a început cu 6 zboruri săptămânale, crescând apoi la 10 zboruri săptămânale după data de 31 octombrie 2016.

În prezent, până pe 26 octombrie 2018, Wizz Air zboară de 6 zboruri pe săptămână între București și Cluj-Napoca. Tarifele pornesc de la 39 lei/segment.

Declarația oficială Wizz Air: „Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcție de sezon și de performnața rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile.

Cursa București – Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz Air din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în următoarea perioadă.

Pasagerii afectați de această decizie vor fi informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrală a biletelor plătite sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIzz”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.