Wolters Kluwer Financial Services angajează 45 de oameni la sediul din Cluj-Napoca! Vezi ce posturi se caută! (P)

wolterskluwerfsWolters Kluwer Financial Services intentioneaza sa angajeze 45 de specialisti IT si analisti financiari pana la finalul anului 2015, in centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj-Napoca unde se dezvolta produse software pentru institutiile bancare din zona EMEA.

WKFS Romania este un centru predominant de dezvoltare produs in domeniul financiar-bancar, un centru de nivel Top 3 global, intr-o organizatie cu peste 30 de birouri in peste 20 de tari.

In urma crizei financiare ale carei efecte inca se resimt, s-a intensificat la nivel global efortul sustinut de reglementare si supraveghere financiar-bancara. Acesta are ca scop principal evitarea unei alte crize financiare in viitor. Wolters Kluwer se afla perfect pozitionata din punct de vedere al portofoliului de produse si al expertizei pentru a sustine si automatiza tot acest efort global, folosind tehnologii de ultima generatie.

Cifre Wolters Kluwer Financial

• Clienti din peste 120 de tari.

• 92% din topul 50 al bancilor la nivel global folosesc serviciile WK.

• 94% din Topul 50 al bancilor la nivel european folosesc serviciile WK.

• 98% din Topul 100 al bancilor la nivelul SUA folosesc serviciile WK.

„Cresterea la nivel de organizatie se face atat prin achizitii cat si prin crestere organica. Centrul din Cluj este un centru important, atat din punct de vedere strategic cat si din punct de vedere al marimii si nivelului de expertiza. Referitor la cresterea organica, daca in ianuarie 2014 aveam aproximativ 120 de angajati, acum avem 185, iar spre sfarsitul anului curent vom avea aproximativ 230 de angajati. Astfel, dorim sa aducem in echipa noi colegi pe pozitii precum Software Engineer, Java Developer, QA Automation Engineer, Business Analyst, Product Owner, Scrum Master. Acestia vor fi responsabili de dezvoltarea unor produse software pentru institutiile bancare din zona EMEA”, a declarat Daniel Flavius Lucica – Directorul Centrului WKFS Romania.

La nivel strategic o astfel de crestere trebuie sustinuta si din punct de vedere administrativ. Astfel, clădirea „The Office” este locul in care WK poate creste in acelasi spatiu deschis pana la nivelul la care aspira sa ajunga in urmatorii ani.

Fiind una dintre putinele companii de produs de pe piata clujeana, WKFS pune accent pe retentia personalului, oferind posibilitatea construirii unei cariere pe termen lung, dupa modelul vest-european.

„Pentru ca punem angajatii pe planul cel mai important si dorim sa le rasplatim munca depusa, am implementat un program de Profit Sharing pentru toti angajatii centrului. De asemenea, am abordat problema echilibrului vietii personale si profesionale. Astfel, inca din primul an de la angajare fiecare angajat beneficiaza de cate 1 zi de concediu suplimentara pentru fiecare 2 ani de experienta relevanta. In plus, oferim atat un pachet premium de servicii medicale la Regina Maria cat si o asigurare medicala la Groupama care include rambursarea serviciilor medicale din afara retelei, inclusiv spitalele de stat”, a declarat Daniel Flavius Lucica – Directorul Centrului WKFS Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.