Zboruri regulate spre Budapesta, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj 

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a organizat astăzi o conferință de presă cu ocazia inaugurării noii rute Cluj-Napoca – Budapesta, operată de noua companie aeriană românească, AirConnect. 

Compania aeriană AirConnect va opera în premieră anul acesta de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj zboruri regulate spre Budapesta și Constanța. 

Zborurile spre Budapesta sunt operate în sezonul de vară 2023 cu două frecvențe pe săptămână în fiecare zi de marți și sâmbătă, iar zborurile spre Constanța vor debuta începând cu 22 iunie 2023, cu două frecvențe pe săptămână în fiecare zi de joi și duminică

Destinație Dată de debut Zile de operare Program de operare 
  Budapesta (BUD)   28 martie 2023   Marți și Sâmbătă Cluj-Napoca 13:05 – Budapesta 13:20  
Budapesta 10:20 – Cluj-Napoca 12:35 
Constanța (CND) 22 iunie 2023 Joi și Duminică Cluj-Napoca 19:00 – Constanța 20:25 Constanța 17:00 – Cluj-Napoca 18:25 

Observație: Orarul de zbor reprezintă orele locale de aterizare/decolare   

Ne bucurăm să începem astăzi operarea zborurilor regulate între Cluj Napoca și Budapesta, cu 2 frecvențe săptămânale în zilele de marți și sâmbătă. AirConnect pune la dispoziția clujenilor o alternativă de călătorie rapidă și confortabilă către capitala Ungariei, ofertele de zbor fiind variate și adaptate fiecărui tip de călător„, a declarat Tudor Constantinescu, Director General AirConnect.

Apreciem în mod deosebit decizia companiei AirConnect de a începe operarea zborurilor spre Budapesta, demonstrând încă o dată faptul că aeroportul clujean este aeroportul regional cu cea mai dinamică şi spectaculoasă dezvoltare în ceea ce priveşte nevoile de conectivitate ale pasagerilor. 

Sezonul de vară aduce o mai mare diversitate a alternativelor de călătorie pe cale aeriană și suntem convinși că noile destinaţii aduse de către AirConnect vor fi apreciate de pasageri, pe toate segmentele de trafic, respectiv trafic business sau turistic„, a declarat directorul aeroportului din Cluj, David Ciceo.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 49.70 € (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

One thought on “Zboruri regulate spre Budapesta, de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.