Zeci de persoane sunt cercetate penal pentru vânzare de articole pirotehnice

petarde si artificiiPolițiștii din județul Cluj au depistat în flagrant mai multe persoane care comercializau ilegal articole pirotehnice.

La data de 31 decembrie, polițistii de la Secţia 6 Poliţie l-au depistat în flagrant în Piața Zorilor pe Tudor S. în vârstă de 30 ani, din București, în timp ce comercializa 14.500 articole pirotehnice.

La ora 19.00, aceeași persoană a fost depistată de polițiștii Secției 6 depistat în timp ce comercializa 4500 articole pirotehnice.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere fără drept de materiale pe bază de amestecuri pirotehnice.

La data de 31 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat în flagrant 19 persoane care dețineau și comercializau fără drept, pe raza municipiului Cluj-Napoca, articole pirotehnice din categoria II. Au fost ridicate în vederea confiscării 6420 articole pirotehnice II.Persoanele depistate sunt cercetate penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 37 al.3 din Legea nr.126/1995 republicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.