„Zilele copiilor clujeni”, in perioada 2-8 septembrie, in Parcul Central

Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Continua Cluj, în parteneriat cu Centrul de Cultură Urbană Casino, organizează la Cluj-Napoca, în perioada 6-8 Septembrie 2013, cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil pentru copii, „Zilele copiilor clujeni”. Prima ediţie s-a desfăşurat cu succes, la Braşov, în luna iulie.

Evenimentul isi propune sa aduca un prilej de bucurie copiilor, o oportunitate de dezvoltare pentru parinti, copii si cadre didactice petrecand un timp valoros si frumos impreuna. Pe parcursul celor trei zile, vor fi activitati complexe pentru copii, parinti si toti cei care isi doresc sa petreaca timpul cat mai placut si reacreativ. „Zilele copiilor clujeni” are doua componente principale, una educativ-recreativa si una caritabila.

Pe plan educativ, se vrea un bun prilej de atragere a copiilor în diferite evenimente educativ-recreative cum ar fi: ateliere de creaţie, ateliere de dans, de muzică sau pictură, târgul de carte şi jucării unde copiii pot să achiziţioneze sau să facă schimburi interesante de jucării sau cărţi, ateliere de bune maniere. Copiii se vor întrece în diferite competiţii recreativ-educative: MasterChef-ul copiilor sau Copiii au talent sau la Karaoke. Cei mici vor avea ocazia să înveţe cum se fac mici lucruri de mână la Atelierul de creaţie hand-made sau vor învăţa tainele desenului în cadrul unei Tabere de creaţie artistică.

Timp de trei zile, Clujul va fi capitala copilariei, iar toti cei care vor lua parte la acest eveniment vor avea ocazia sa simta atmosfera copilăriei sub toate formele ei, vom redescoperi apropierea şi joaca. Vom uita de telefoane, laptopuri sau tablete, ne vom încărca cu energie din mijlocul naturii.

Va fi si un târg cu vânzare pentru părinţi, care să îi informeze şi pregătească pentru „meseria” lor zilnică de părinte.

Zilele copiilor clujeni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.