Zilele UMF Cluj 2013. Vezi programul integral!

UMF ClujUniversitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” reprezinta una dintre cele mai importante instituții din peisajul universitar românesc, datorita recunoașterii studiilor la nivel european, educația centrată pe student, pe activitatea științifică și cercetarea fundamentală în domeniu. De asemenea, parteneriatele solide ale UMF „Iuliu Hațieganu” cu instituții internaționale de prestigiu asigură un climat educațional propice definitivării pregătirii medicilor de mâine pe diferite specializări.

Deja o tradiție în mediul academic românesc, ediția din acest an a Zilelor Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” marchează profesionalismul, valoarea, performanța și excelența în educația universitară medicală. Desfășurat în perioada 2-6 decembrie, evenimentul reprezintă o trecere în revistă a anului 2013, prin prisma rezultatelor, a parteneriatele, a dezvoltării unor colaborări de succes cu alte centre universitare, precum și a numărului impresionant de absolvenți și studenți înscriși, atât din țară, cât și din străinătate.

Zilele UMF 2013 vor cuprinde sesiuni stiințifice, mese rotunde , workshop-uri interactive si lansarea programului multianual de cercetare științifică al Uniunii Europene – Orizont 2020. De asemenea, va avea loc o sesiune de prezentare a rezultatelor cercetărilor realizate prin granturi ale tinerilor cercetători (cadre didactice, doctoranzi și studenți), finanțate din fonduri proprii ale universității și care, într-o proporție de peste 60% au fost finalizate prin publicare în reviste cu factor de impact ISI. De asemenea, cu ocazia evenimentului, vor fi premiați reprezentanți ai comunității universitare care s-au remarcat prin implicarea în dezvoltarea centrului universitar și care au ajutat la menținerea nivelului înalt de performanță al instituției.

Timp de cinci zile, sub deviza „Valoare prin tradiție – performanță prin profesionalism”, Zilele Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” 2013 vor promova devotamentul corpului universitar de elită, implicarea studenților în procesul educațional, precum și rezultatele excepționale ale parteneriatului de lungă durată dintre profesori și studenți, toate sub egida unei instituții de învățământ de prestigiu internațional.

UMF Cluj are aproximativ 6.000 de studenți, peste 2.400 de rezidenți și 825 de cadre didactice de înaltă calificare, fiind situată în prezent, prin rezultate de excepție și performanțe, în vârful universităților de profil din Europa.

„Calitatea învățământului din cadrul UMF ”Iuliu Hațieganu” este asigurată de un corp profesional extrem de bine pregătit, motivat și este completată de existența unor dotări de ultimă generație în centrele universitare, care face posibilă practicarea învățământului medical la standarde internaționale.”, a declarat prof.dr. Alexandru Irimie, rector UMF „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca.

Pentru a consulta intreg programul, accesati urmatorul link: Zilele UMF Cluj 2013!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.