ZUCCHERO, concert de neuitat la Cluj, în Sala Polivalentă! Artistul italian a ridicat sala în picioare! FOTO/VIDEO

Artistul italian ZUCCHERO a susținut un concert care s-a întins pe durata a trei ore sâmbătă seară, 12 noiembrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, din care nu au lipsit hiturile sale celebre precum Baila Morena, Senza una Donna sau Guantanamera, dar și piese de pe noul album „Black Cat” pe care îl promovează în cadrul unui turneu mondial.

concert-zucchero-la-cluj-12-noiembrie-2016

ZUCCHERO a urcat pe scenă în jurul orei 20:15, alături de band-ul său format din șapte muzicieni cu mare experiență, cu care colaborează de 30 ani, oferind publicului clujean un concert memorabil.

Îmbrăcat în stil western, cu jeansi, o vestă și tradiționala sala pălărie, cântărețul a fost în mare formă și a avut o energie debordantă pe scenă, demonstrând că nu degeaba este unul dintre cei mai cunoscuți artiști italieni și a  cântat alături de Luciano Pavarotti, de altfel pe ecran a rulat și o secvență din concertul pe care acesta l-a susținut alături de celebrul tenor. O voce remarcabilă, un artist complex și efervescent, cu mare priză la public și care reușește în concertele sale să îți capteze atenția. A interpretat piese atât de pe noul album Black Cat, cât și hiturile sale celebre, iar la arhi-cunoscuta „Baila Morena” spectatorii s-au ridicat în picioare, iar unii dintre ei au mers în fața scenei pentru a fi mai aproape de artist, unde au dansat fără oprire și au trăit la intensitate maximă concertul.

VIDEO – Baila Morena la Cluj

După trei ore de concert, ZUCCHERO a încheiat seara la ora 23:00 cu celebra piesă „Senza una donna”, una extrem de iubită – VIDEO.

Concertul a fost organizat de Diesel Events.

GALERIE FOTO semnată de Lion Adrian, colaborator eClujeanul.ro

concert-zucchero-la-cluj-12-noiembrie-2016_2-w1000-h597

concert-zucchero-la-cluj-12-noiembrie-2016_8-w1000-h597

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.