Magie lirică în inima orașului! Piața Unirii a fost arhiplină la spectacolul “La Traviata”, însă ploaia i-a alungat pe clujeni și a întrerupt opera – FOTO/VIDEO

Mii de clujeni au luat parte sâmbătă seara, 1 iulie, la spectacolul impresionant “La Traviata”, de Giuseppe Verdi, pus în scenă în cadrul proiectului tradițional “Opera Aperta”, care închide astfel stagiunea 2016-2017 a Operei Naționale Române din Cluj. Spectacolul a fost întrerupt la mijlocul actului doi datorită ploii, urmând să fie continuat în toamnă. 

Evenimentul a început la ora 21:30 și s-a încheiat târziu în noapte, cei peste 3000 de clujeni de toate vârstele au urmărit fascinați opera lirică a lui Verdi, iar în ciuda unei ploi de vară începute la miezul nopții în timpul actului al doilea, care i-a gonit pe mulți dintre spectatori spre casă, opera a fost întreruptă.

Decorul spectaculos, orchestra operei clujene, prestația remarcabilă a artiștilor care au pus în scenă “La Traviata”, a talentului tenorul Ștefan Pop, toate acestea, și multe altele, au fost elementele definitorii ale unui spectacol liric emoționant și de neuitat, care din nefericire a fost întrerupt.

VIDEO:

Weekend-ul liric din Piața Unirii va continua și în această seară, de la ora 21:30, cu spectacolul de balet “ZORBA”.

Credit foto: Nicu Cherciu / Opera Naționala Românâ Cluj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top