Spectacolul de balet „ZORBA” a tras cortina peste stagiunea 2016-2017 a operei clujene, în fața a mii de spectatori în Piața Unirii!

Stagiunea 2016-2017 a Operei Naționale Române Cluj s-a încheiat duminică seara, 2 iulie, cu spectacolul de balet „Zorba”, urmărit de peste 1000 de clujeni de toate vârstele in Piața Unirii.

Dacă sâmbătă opera „La Traviata” a fost întreruptă de ploaie la mijlocul actului secund, duminică totul s-a desfășurat în condiții bune și conform programului. Intrarea a fost libera la ambele spectacole, iar ora de începere a fost 21:30.

Peste 3000 de clujeni de toate vârstele, copii, tineri, cupluri, familii și oameni în vârstă au venit în acest weekend în piața centrală a orașului pentru a urmări cele două spectacole inedite puse în scenă de opera clujeană.

Spectacolul „Zorba” a fost prezentat de directorul operei clujene, Florin Estefan, alături de Simona Noja, a cărui fundație a sprijinit organizarea ediției de anul acesta a Operei Aperta.

Estefan a mulțumit autorităților locale și sponsorilor pentru sprijinul asus operei, mulțumind totodată clujenilor care au umplut piața. „M-aș bucura să veniți la fel de mulți și la spectacolele de la operă și să faceți coadă la bilete până în această piață”, a susținut directorul operei clujene.

Dansatorii de „Zorba” au oferit un spectacol impresionant timp de circa două ore, iar clujenii care nu au mai prins locuri libere au urmărit de pe băncile din piața, din picioare sau chiar de pe jos.

Foto: Nicu Cherciu / Opera Națională Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.