Au dispărut de acasă două minore. Ambele au plecat voluntar și nu s-au mai întors. Poliția le caută

Două adolescente, de 13 și 14 ani, sunt căutate de polițiștii clujeni, după ce au plecat voluntar de la domiciliu și nu s-au mai întors. 

Astfel, în cursul zilei, poliţia a fost sesizată  cu privire la faptul că la data de 20 iulie 2021, Bănuț Ramona Daniela, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. 

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.60 m, constituție astenică , păr brunet și lung, ochi căprui. Nu se cunoaște vestimenția purtată de minoră la momentul plecării. 

De asemenea, poliţia a fost sesizată  cu privire la faptul că la data de 27 iulie2021, în jurul orei 13.00, GAJI ANDREEA SORINA NICOLETA, în vârstă de 14 de ani, din  localitatea Cămărașu, județul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.45m, greutate 42 de kg, ochi verzi, părul șaten deschis, lungime medie. Este posibil ca la momentul plecării aceasta să fi fost îmbrăcată cu tricou și colanți de culoare neagră.

Dacă le vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.