Extremiștii de la Noua Dreaptă s-au trezit și organizează contra-manifestație la Cluj Pride 2021

În urma anunțului făcut de organizatorii Cluj Pride 2021 cu privire la manifestația LGBT organizată la final de august, o contra-manifestație este anunțată și de extremiștii de la Noua Dreaptă pentru susținerea familiei.

Mintingul organizației extremiste Noua Dreaptă și a Asociației Comunitatea Identitară România are loc în 21 august, sâmbătă, de la ora 13:00, în Piața Avram Iancu.

Ce mesaj au cei de la Noua Dreaptă:

„Considerăm că avem dreptul să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de propagandă neo-marxistă, dominată de evenimente obscene, anti-sociale și imorale. Condamnăm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile ”Cluj Pride”. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei și a civilizației. 

Manifestarea homosexuală Cluj Pride nu este nicio mândrie pentru orașul nostru, Cluj-Napoca este un oraș european și civilizat care are multe alte lucruri cu care ne putem mândri. Dimpotrivă, propagarea sodomiei în public, în fața copiilor, este cel mai rușinos lucru care poate să aibă loc în orașul nostru.

Așteptăm pe toți Românii ce țin la familie, la valori și la ordinea naturală, în Piața Avram Iancu, sâmbătă, 21 August, la ora 13:00 să luptăm pentru familiile și drepturile noastre, să cerem revenirea la normalitate și să spunem clar că orașul nostru, Cluj-Napoca, nu-i Sodoma!”, susțin cei de la Noua Dreaptă.

Manifestația Cluj Pride de promovare a fenomenului LGBTQ+ are loc la Cluj-Napoca între 16-22 august.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.