Primele 15.000 de abonamente la UNTOLD 2019, vândute online în două minute!

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunţat că primele 10.000 de abonamente scoase la vânzare online astăzi la ora 14:00 s-au epuizat în mai puţin de un minut.

Astfel, organizatorii au luat decizia de a le mai oferi o şansă şi altor 5000 de fani şansă să îşi achiziţioneze tichetul de acces la ediţia a 5-a a festivalului, epuizate şi acestea într-un minut.

„Vă anunţăm că primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2019 au fost vândute astăzi, în mai putin de 1 minut de la punerea lor în vânzare. Pentru că interesul a fost unul extrem de mare, organizatorii au decis să ofere fanilor un 1 minut în plus pe pagina de cumpărare, timp în care, încă 5000 de fani și-au achiziționat abonamentul pentru festivalul UNTOLD, ediția 2019. Deși inițial organizatorii au anunțat că vor fi puse în vânzare doar 10.000 de abonamente, la ora 14.00, când s-a dat startul vânzărilor, zeci de mii de fani așteptau să-și asigure locul pentru al cincilea capitol UNTOLD, ediție aniversară. Astfel că, în mai puțin de 3 minute, peste 15.000 de abonamente au ajuns la cei mai înfocaţi fani UNTOLD! Organizatorii UNTOLD vor anunța, în perioada următoare, data la care se va lansa o nouă rundă de abonamente”, au transmis reprezentantii UNTOLD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.