Clujeanca Arianna Mile, în top 30 Miss Model of the World

O tânără în vârstă de 24 ani din Cluj Napoca este printre cele mai frumoase femei din lume. Arianna Mile s-a clasat anul acesta în top 30 al prestigioasei competiții de frumusețe Miss Model of The World. Cu un trup de zeiţă şi o rochie roşie ca focul, creată de designer-ul clujean Alin Lazăr, tânăra a cucerit juriul și a reușit să impresioneze asistența.

arianna-mille

Arianna Mile a urcat pe scena frumuseţii mondiale, reprezentând România la concursul Miss Model of The World. Frumoasa clujeancă în vârstă de 24 de ani a cucerit rapid juriul care a clasat-o intre primele 30 de modele din lume.

„În momentul în care mi s-a strigat numele în top 30 nu mi-a venit să cred. M-am uitat la număr, am mai stat câteva secunde şi m-am dus. A fost ceva wow!”, a spus Arianna Mile pentru România TV.

Rochia roşie pe care a purtat-o la concurs, creată special pentru ea de un designer român a fost apreciată de toată lumea: „Am făcut furori atât în rândul concurentelor, care prin backstage îmi tot spuneau, vai, ai o rochie superbă, dar şi din partea juriului am primit aprecieri”.

Tânăra are deja un iubit, a terminat o facultate cu profil economic din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca şi se gândeşte să îşi găsească un job în domeniu. Ea că modelingul este doar un hobby.

One thought on “Clujeanca Arianna Mile, în top 30 Miss Model of the World

  1. Sincer, fara sa depreciez alte modele pe care le-am admirat de-a lungului timpului, atat in industria de modelling glamour cat si in ipostaza de modele pentru videochat, aceasta fata este absolut superba! Ochii sunt punctul ei forte, dar si modul in care i se armonizeaza trasaturile. Bravo, Arianna Mile, meritai top 3 din punctul meu de vedere! O frumusete naturala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.