10.000 de participanți în cele trei zile la ediția a doua a festivalului MIORITMIC

Aleea Muzeului Etnografic din Hoia a fost luată cu asalt de peste 10.000 de tineri în cele trei zile ale festivalului MIORITMIC (10-12 octombrie).

lira

Tale of Us, DeWalta şi Gescu au facut parte din line-up-ul primei seri, la scena Naiului, unde aproximativ 3.000 de oameni au fost prezenți.

Pentru ziua de sâmbătă, organizatorii au pregătit trei scene mari, unde pe rând au urcat: RQZ & Paul K, Livio & Roby, The Martinez Brothers şi K!D Chriss la Scena Naiului. Mihigh, tINI, Raresh şi Rhadoo la Scena Lirei și Dubase, Subcarpaţi, Pendulum (djset) & MC Verse şi MadLiquid la Scena Cobzei.

Fiecare scenă în parte a avut stilul ei, atât din punct de vedere muzical, cât și al decorului. Cei care au luat parte la show-ul din fiecare scenă au avut parte de o experiență audio-video unică, datorită unui sistem de sunet de top (Funktion One) şi al proiecţiilor speciale de video-mapping. Decorul special a beneficiat de elemente speciale cu flori. „Poarta cu Flori” amenajată în fața intrării a fost unul dintre cele mai atractive locuri, unde sute de tineri s-au oprit pentru poze.

Artiştii prezenţi au oferit un feedback pozitiv în ceea ce priveşte publicul, organizarea, sunetul şi locația. Mai mult, au rămas prezenţi după terminarea momentului artistic, declarând la final că au luat parte la unul dintre cele mai bune festivaluri din acest an.

Feedback-ul artiștilor și fanilor

„WOW! Romania! Cluj! Thank you so much for inviting me to play for this amazing crowd at MIORITMIC-Festival! I am always surprised how great people respond to music here! True music lovers in Romania!”DeWalta

„Mioritmic! happening tonight! really looking forward to this one !!”tINI

„Tale of Us were magical… can’t wait for The Martinez Brothers!!! It’s ..::MIORITMIMC::..baby!!”Marius Boiti

„Cireasa de pe tort, Raresh dupa Pendulum fantastic MIORITMIC”Gherman Alexandru

„BRATARI TEXTILE!!! Festivalul asta e genial. In afara de amintiri, ar fi dragut sa avem pe mana ceva care sa ne faca sa rememoram clipele astea de fiecare data cand ne uitam la ceas.”Bogdan Boze

„Awesome music, awesome people, awesome night!”Rares Marian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.