100 de participanți la manifestația pentru familia tradițională, organizată de Noua Dreaptă la Cluj – VIDEO

Aproximativ 100 de persoane au luat parte sâmbătă, 21 august, în Piața Avram Iancu, la o manifestație pentru susținerea familiei tradiționale și valorilor creștine, organizată de Partidul Noua Dreaptă și Asociația Identitară Comunitară.

Acțiunea a început la ora 12 în fața Catedralei Mitropolitane cu discursuri ultranaționaliste și pentru susținerea familiei și anti-LGBT. Aceasta este o contramanifestație la evenimentul Cluj Pride programat duminică, la ora 13:00, lângă BT Arena.

Participanții, marea lor majoritate familiștii cu copii, au venit înarmați cu bannere și mesaje împotriva LGBT și steaguri tricolore, dar și un banner cu mesajul „Boc e gay?” sau mesaje împotriva lui Dacian Cioloș, USR-PLUS sau Klaus Iohannis.

Un banner uriaș cu mesajul „Trăiască familia naturală, mparte dictaturii toleranței” a fost în centrul mitingului, iar toți manifestanții au desfășurat un steag tricolor mare și au strigat lozinci pentru familie. „Lege divină, familia creștină”, „România, țară creștină”, „Europa, noi suntem creștini” sau „Familia, credința, patria”.

2 thoughts on “100 de participanți la manifestația pentru familia tradițională, organizată de Noua Dreaptă la Cluj – VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.