11 ani de la lansarea volumului „Colosul cu picioare de hârtie”, o istorie subiectivă a presei clujene scrisă de jurnalistul Tiberiu Fărcaș

Joi, 14 octombrie 2021, se împlinesc 11 ani de când volumul „Colosul cu picioare de hârtie”, o istorie subiectivă și ilustrată a presei scrise din Cluj-Napoca dintre anii 1989 si 2010, volum scris de jurnalistul Tiberiu Fărcaș.

În octombrie 2010, foaierul Casei Universitarilor s-a umplut de gazetari, oameni de afaceri, politicieni și clujeni pasionați de presă pentru a lua parte la lansarea unui volum dedicat breslei jurnaliștilor clujeni, unul bine documentat și captivant despre ziarele care au văzut lumina tiparului între anii 1989 și 2010 la Cluj, precum și despre jurnaliștii care activau la acea vreme în industria mass-media din Cluj.

Lansarea de carte s-a făcut sub egida Editurii Eikon, iar la care au participat numeroase personalități clujene, sociologul Vasile Dâncu, fostul rector al UBB, Andrei Marga, Alin Tișe, Rareș Bogdan, omul de afaceri Sorin Dan, Aurelia Cristea, precum și numeroși jurnaliști clujeni.

Uriașe amintiri! 11 ani au trecut. Mulțumesc celor care m-au sprijinit atunci să pot să termin si sa lansez și celor care au participat, sper că au rămas cu amintirea unei lansări frumoase”, a rememorat autorul Tiberiu Fărcaș, care promite că va exista și un volum 2 al „Colosului cu picioare de hârtie”.

Foto: Tiberiu Fărcaș / Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.