Pseudo-jurnalistul Liviu Alexa, bun de plată! Încă două înfrângeri în instanță pentru fostul „interimar” al PSD Cluj numit de Dăncilă

Eșecurile se țin lanț de controversatul pseudo-jurnalist Liviu Alexa, 41 ani, ex-președinte interimar al PSD Cluj pentru patru luni, care devine încet, dar sigur, un adevărat campion al proceselor pierdute.

Ultimele eșecuri în instanțele de judecată îl pun la plată pe pseudo-jurnalistul născut în Bistrița, care trebuie să scoată din conturi peste 7000 de lei daune.

Jurnalistul clujean Vasile Măgrădean a câștigat procesul de calomnie cu Alexa, având de recuperat suma de 5000 lei daune morale, decizia Tribunalului Cluj fiind menținută recent de magistrații Curții de Apel Cluj.

Respinge excepţia nulităţii recursului declarat de pârâta C M SRL, în insolvenţă. Respinge recursul declarat de pârâtul ALDA şi pârâta CM SRL în insolvenţă, administrator judiciar A SPRL împotriva deciziei civile a Tribunalului Cluj, pe care o menţine. Obligă pe numiţii recurenţi, să plătească intimatului, în solidar, suma de 2.000 lei cheltuieli de judecată în recurs. Decizia este definitivă. 30.09.2021„, potrivit Muzica Instanțelor.

Curtea a menținut decizia Tribunalului din octombrie 2020

Admite apelul declarat de MAGRADEAN VASILE împotriva Sentinţei Civile pronunţată în dosarul Judecătoriei Cluj-Napoca pe care o schimbă în parte în sensul că: Obligă pârâţii în solidar la plata sumei de 5000 lei, cu titlu de daune morale., Obligă pârâţii în solidar la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli de judecată la fond. Respinge apelul incident formulat de CALL MANIA SRL SRL şi ALEXA LIVIU DORU ALIN„.

„Doralin” a mai încasat încă o lovitură în plan financiar din partea instanțelor de judecată, fiind obligat să șteargă fotografia dintr-un articol din controversatul ziar pe care îl patronează și să îi achite unui clujean suma de 3500 de lei daune morale.

Admite actiunea civilă formulată si precizată de către reclamantul ZOMBORI ANTAL în contradictoriu cu pârâtii CALL MANIA SRL prin administrator judiciar ALPINSOLV SPRL si ALEXA LIVIU DORU ALIN şi în consecinţă: Constată încălcarea de către pârâţi a dreptului la propria imagine a reclamantului Zombori Antal şi a legalităţii prelucrării datelor personale ale acestuia – imagini faciale prin publicarea în mod nelegal a fotografiei reclamantului în cadrul articolelor scrise de Liviu Alexa şi publicate de Ziar de Cluj în data de 19.06.2017 şi 08.06.2018 ,în rubrica „Anchete” regăsite la adresa URL: www.ziardecluj.ro. Obligă pârâţii la realizarea demersurilor necesare pentru ştergerea şi eliminarea fotografiei reclamantului Zombori Antal din cuprinsul articolelor scrise de Liviu Alexa şi publicate de Ziar de Cluj în data de 19.06.2017 şi 08.06.2018 în rubrica „Anchete” regăsite la adresa URL www.ziardecluj.ro cât şi la ștergerea și eliminarea fotografiei de pe orice alte suporturi de orice natură pe care aceştia le dețin fizic și/sau în mediul on-line. Dispune obligarea în solidar a pârâţilor în favoarea reclamantului la plata sumei de 3500 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată partiale, respingand alte pretentii. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare„, arată Muzică Instanțelor.

Pe turnantă mai vine un alt proces al controversatului afacerist Liviu Alexa, cel împotriva jurnaliștilor clujeni reuniți sub egida Asociației Profesioniștilor din Presa Cluj (APPC), care a avut ultimul termen pe 11 octombrie, iar următorul va fi pe 8 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.