13 jucatori pot duce „U” Cluj în faliment

Desi Universitatea Cluj a reusit sa se salveze de la dezastru datorita insolventei, acest lucru pare să nu fie suficient, pentru că odata planul de reorganizare aprobat, au încetat plăţile salariilor, scrie click.ro.

u cluj

Cei mai afectaţi de aceasta situaţie sunt jucătorii care au jucat anul trecut pentru „U” Cluj, dar care au plecat de la echipă în această vară.

„Ne-au spus că dacă ne antrenăm până la finalul lunii iunie vom primi banii, dar şi primele pentru salvarea de la retrogradare. A trecut deja mai bine de o lună, iar noi am fost înştiinţaţi că o societate în insolvenţă nu poate întârzia plata salariilor cu mai mult de cinci zile, altfel e falimentată imediat ce creditorul face o plângere. Nouă ne-a cam ajuns deja şi asta vom şi face. Dacă nu ne dau imediat banii, «U» a câştigat degeaba la TAS. Va intra în faliment”, a afirmat unul dintre jucătorii în cauză.

Administratorul judiciar al clubului de pe Somes, Marieta Anastasescu, a confirmat situaţia, dar a tinut sa-i linisteasca pe fani sustinand că nu se va ajunge aici.

„E adevărat că ne pot cere falimentul, dar să mai aştepte şi ei puţin. Ce câştigă dacă ne falimentează? În acel caz şi ei şi-ar lua adio de la bani. Vom plăti. Abia a început campionatul”, a declarat avocatul.

Dinu Moldovan, Ionuţ Boşneag, Bogdan Apostu, Janos Szekely, Vasile Gheorghe, Apostol Muzac, Tony, Cătălin Samoilă, Florin Hidişan, Viorel Dinu, Eduard Nicola, Gaston Mendy şi Alin Buleică sunt jucătorii neplătiţi de „U” Cluj care pot cere falimentul clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.