Patronul feroviarilor pretinde finanţare de la Administraţia Judeţeană pentru stadionul din Gruia!

Paszkany vrea bani pentru stadionul din Gruia. Patronul CFR Cluj a anunţat că indiferent de meciurile disputate, feroviarii nu vor juca niciodată pe Cluj Arena, însă, pretinde ca Administraţia Judeţeană să investească în modernizarea stadionului Dr. Constantin Rădulescu,  „Vă spun clar şi răspicat, nu dorim să jucăm pe Cluj Arena”. 

Decizia omului de afaceri Arpad Paszkany este determinată, în mod special, de orgoliu. Deoarece, în trecut, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Alin Tişe a nedreptăţit echipa CFR Cluj prin faptul că a omis să-i invite să joace pe Cluj Arena, patronul feroviarilor consideră că invitaţia actualului Consiliu Judeţean vine mult prea târziu şi refuză cu orice preţ ca acest lucru să se întâmple vreodată. În schimb, el are pretenţia ca Administraţia Judeţeană , aşa cum a investit 40 milioane de euro pentru Cluj Arena, să investească şi în modernizarea stadionului din Gruia. El subliniază faptul că şi CFR Cluj are dreptul să joace pe un stadion ce îndeplineşte cele mai înalte standarde.

„Aşteptăm să primim finanţare pentru modernizarea stadionului din Gruia. Aşa cum Universitatea a beneficiat de facilitatea de a evolua pe acest stadion nou şi noi avem pretenţia să primim fonduri pentru a moderniza stadionul nostru”, a declarat patronul CFR Cluj.

De asemenea, Paszkany susţine că ar fi de acord să transfere stadionul Dr. Constantin Rădulescu în patrimoniul administraţiei judeţene, dacă aceasta acceptă să finanţeze modernizarea.

În plus, patronul feroviarilor, nu pierde ocazia de submina stadionul Cluj Arena susţinând că acesta nu este omologat oficial. Astfel, pretinde el, nicio echipă nu ar accepta să-şi dispute meciurile pe acest stadion.

„Cluj Arena n-are nici o omologare. Avem dovadă de la UEFA în sensul acesta. Să nu ne cheme nimeni să jucăm pe Cluj Arena, că nu poţi să joci nici în preliminariile pentru Europa League. Vă spun clar şi răspicat, nu dorim să jucăm pe Cluj Arena, nici în campionat, nici în cupele europene”, a afirmat Paszkany.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.