Pedeapsa pentru că i-a suflat iubitul: a incendiat-o!

Gelozia unei femei poate fi, adeseori, fără limite. Acesta este şi cazul Făguţei Dohotari, o femeie de 40 ani din municipiului Dorohoi. Ea s-a trezit părăsită de iubitul ei din cauza unei femei mai tinere cu 17 ani, care, întâmplarea face, era şi verişoara ei. Cu orgoliul şi sufletul zdruncinat, ea s-a hotărât să se răzbune pe femeia ce a surclasat-o în inima bărbatului vieţii ei, astfel că i-a dat foc acesteia în propria-i casă.

Sâmbătă dimineaţa, Frăguţa Dohotari s-a îndreptat hotărâtă spre casa verişoarei ei, Brânduşa Dohotari. Avea o vendetă personală cu femeia cu care împărţea acelaşi sânge. Brânduşa,  în vârstă de 23 ani, i-a cuprins iubitul în mrejele ei, „suflându-i-l”. Cu toate acestea în minte, Frăguţa a intrat în casa tinerei, de  pe strada Dumbrava Roşie, cu o canistră de benzină în mână. Văzându-şi verişoara, a aruncat pe aceasta benzină şi i-a dat foc.

Brânduşa a supravieţuit, însă, a suferit arsuri deosebit de grave pe tot corpul. Ea a fost transporată de ugenţă la spital, fiind într-o stare deosebit de gravă. „Pompierii au transportat victima într-o zonă sigură şi i-au acordat primul ajutor. Tânăra a fost preluată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi dusă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, care cuprinsese bunurile din toate încăperile. Intervenţia a durat mai puţin de o oră”, a declarat plutonierul major Dorina Lupu, subofiţer relaţii publice ISU. După ce medicii  au făcut primele constatări au decis ca Brânduşa să fie preluată de un elicopter Smurd şi transferată la Spitalul de Arşi din Bucureşti pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Cazul Frăguţei Dohotari a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Aceasta este cercetată pentru tentativă de omor. După efectuarea primelor audieri, Frăguţa a fost internată la Spitalul de Psihiatrie. „Învinuita este cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor deosebit de grav”, a declarat procurorul Aurel Simion, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.