136 de amenzi în valoare de 237.000 lei, acordate în ultimele 24 de ore clujenilor care nu au stat în casă

Polițiștii clujeni au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.128 de persoane din județul Cluj, iar 88 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost controlate pentru respectarea măsurilor. 

Pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență la Cluj, 755 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari au acționat pentru respectarea reglementărilor în vigoare.

Pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordonanțe militare, s-a impus aplicarea a 136 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 237.870 lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 30 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare.

256 de salvatori din cadrul ISU și SAJ au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului tip de coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.