221 de arbori din proiectul de Bugetare Participativă „Clujul verde – un copac la trei parcări” de anul trecut au fost plantați în Cluj-Napoca! Încă 500 vor ajunge în perioada următoare!

221 de arbori (salcâmi cu balot) din cei 721 achiziționați (diverse specii) au ajuns în Cluj-Napoca, gata pentru a fi plantați, iar procesul de plantare a început azi, pe străzile Onisifor Ghibu, zona parkingului Fabricii și zona parkingului Băișoara, urmând ca în zilele următoare să fie acoperite zona parkingului Negoiu, Mehedinți, aliniament Frunzișului, Andrei Mureșanu, Traian Moșoiu, Zrinyi Miklos, Alexandru Vlahuță.

Acțiunea de plantare a acestor arbori include proiectul Bugetării Participative „Clujul verde- un copac la trei parcări”, unul dintre proiectele căștigătoare de anul trecut.

În următoarea perioadă sunt programați pentru plantare în curțile școlilor și grădinițelor, arbori precum ulm, măr ornamental, prun ornamental, Ginkgo Biloba, Albiția.

Dezvoltarea zonelor verzi ale orașului reprezintă o prioritate și face parte din planificarea strategică pe termen lung a municipiului Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.