259 de candidați au susținut concursul de rezidențiat la UMF Cluj

Concursul de intrare în rezidențiat la medicină, pe locurile rămase neocupate în sesiunea 17 noiembrie 2013, a avut loc în data de 29 iunie 2014.

rezidentiat medicina

Acesta s-a desfășurat la Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca pentru posturile publicate în județele Alba, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Buzău, Caraș Severin, Călărași, Covasna, Galați, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Satu-Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea și pentru locurile publicate în centrele universitare Cluj-Napoca, Galați, Iași, Oradea, Sibiu, Targu-Mureș și Timișoara.

266 de candidați s-au inscris pentru 223 locuri și 209 posturi, dintre care 7 candidati inscrisi nu s-au prezentat la concurs.

Concursul s-a desfășurat sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore. Toate întrebările de concurs au fost elaborate de o comisie de specialiști. Punctajul minim de promovare a reprezentat 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.