10.000 de oameni în Piaţa Unirii la concertul lui Billy Idol! 1.000 au văzut prestaţia britanicului din spatele gardurilor

Organizatorii celui mai important concert al verii la Cluj-Napoca au hotârât să renunţe în ultimul moment la gardurile de 4 metri pe care au anunţat că le vor monta în Piaţa Unirii pentru ca neplătitorii de bilete să nu poată asista la concertul artistului britanic Billy Idol.

Un întreg scandal s-a iscat datorită acestei decizii de a îngrădi Piaţa Unirii cu garduri de 4 metri, iar asociaţia Tinerii Mânioşii au iniţiat un mic protest spontan intitulat „Piaţa Unirii e a noastră”.

Concertul a fost mutat de pe Cluj Arena în centrul oraşului, Piaţa Unirii, datorită numărului mic de bilete cumpărate, doar 4.500 de bilete au fost vândute înaintea mutării.

Accesul la concert s-a făcut dinspre Banca Naţională, începând cu ora 17:00, iar în deschiderea britanicului au concertat trei trupe, Roadkill Soda, KUMM şi Les Elephants Bizzares.

În timp ce aproximativ 10.000 de plătitori de bilete au urmărit concertul din incinta zonei îngrădite cu garduri de 2 metri, circa 1.000 de persoane văzut prestaţia rockerului britanic din stradă, de pe monumentul Memorandiştilor sau din faţa librăriei Universităţii, fiecare a încercat să găsească locul potrivit de unde să asiste la concert.

Billy Idol a urcat pe scenă în jurul orei 21:00 şi a oferit un spectacol incendiar de lumini şi sunet.

DSCN1148-h599

Câteva sute de clujeni „au campat” pe scările monumentului Memorandiştilor pe toată durata concertului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.