„3 Day Startup” scrie viitorul a 45 de tineri antreprenori din Cluj-Napoca

Pregătirile pentru a doua ediție 3 Day Startup Cluj-Napoca au intrat în linie dreaptă! Din 115 aplicanți, echipa Research for Industry a selectat cu greu 45 de tineri entuziaști pentru a-și duce ideile mai departe în cadrul #3dsCluj, în perioada 3-5 aprilie, Sediul Fortech.

3 Day Startup Cluj

Tinerii antreprenori vin din toate universitățile clujene și au background-uri diferite (business, inginerie, computer science, medicină, artă și design). Aceștia vor alege și vor dezvolta cele mai bune 5-7 dintre zecile de idei pe care le vor propune.

Vineri după-amiază își vor prezenta ideile, vor fi sesiuni de brainstorming și se vor forma echipele. Sâmbătă, echipele vor lucra efectiv la validarea ideilor pe teren și la construirea modelelor de afaceri și chiar a prototipurilor, pe care le vor finaliza până duminică seara, când vor avea loc pitch-urile finale în fața unor investitori și experți internaționali.

13 mentori și paneliști recunoscuți pentru succesul antreprenorial vor fi alături de participanți: Jennifer Austin, Ciprian Borșan, Marius Jumolea, Mircea Patachi, Robbert Visser, Marius Rus, Roxana Rugină, Mircea Vădan, Călin Văduva și alții.

Experiența 3 Day Startup înseamnă: 49 milioane de dolari atrase în investiții în ultimii 5 ani, pentru 79 de startupuri de pe 5 continente. În noiembrie 2014, Research for Industry a organizat prima ediție 3DS din Europa Centrală și de Est și a selectat 35 de tineri, care au format șase echipe.

Scopul 3 Day Startup Cluj-Napoca este să adune cele mai dinamice minți antreprenoriale din comunitatea academică a orașului și să le ofere uneltele necesare pentru transformarea ideilor în produse de succes pe piața reală.

Evenimentul este organizat de Research for Industry, împreună cu universitățile clujene, parteneri și sponsori: Fortech, Academy+Plus, Bitdefender, Cluj-Napoca 2015 European Youth Capital, Fan Courier, OSUT.

Pentru mai multe informații, urmăriți site-ul evenimentului și pagina de Facebook.

Despre Research for Industry

Research for Industry este un proiect dezvoltat de Institutul Român de Știință și Tehnologie – institut de cercetare privat, non-profit – pentru susținerea transferului tehnologic și antreprenoriatului în instituțiile de cercetare avansată din România.

Partenerul este Biroul de Transfer Tehnologic al Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne – EPFL, Elveția, și este cofinanțat de Programul de Cooperare Elvețiano-Român.

Despre 3 Day Startup

3 Day Startup a fost înființat în 2008 la The University of Texas at Austin, de unde s-a răspândit cu succes în cele mai prestigioase universități din lume (MIT, Harvard, Brown, Cornell). Misiunea 3 Day Startup este să încurajeze dezvoltarea startup-urilor de către tinerii din mediul academic și să stimuleze capacitățile antreprenoriale în rândul comunităților studențești și academice.

2 thoughts on “„3 Day Startup” scrie viitorul a 45 de tineri antreprenori din Cluj-Napoca

  1. Am gasit in sfarsit o afacere, un loc de munca pe Net, o posibilitate de a munci acasa pe calculator in conditii sigure, cu un venit Sigur si Imediat. Va pun la dispoziţie toata informaţia, sprijinul meu şi dovezile clare de castig.Detaliila email :[email protected]

  2. OFERTA DE LUCRU NEMAIINTALNITA
    Echipa in continua extinere,cu mari perspective pentru perioada urmatoare,atat pe piata nationala cat si modiala,selecteaza urgent dezvoltatori de proiect! NU este nevoie de niciun fel de experienta ! Oferim curs gratuit si complet(on line) de instruire de la Zero! Se lucreaza part-time sau full-time,la alegere. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul “Info” la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.