Stația de autobuz de pe „Memo”, cu direcția de mers spre Mănăștur, va fi desființată temporar din cauza lucrărilor de modernizare a străzii!

Lucrările de modernizare a străzii Memorandumului impun schimbări la stația de transport în comun, aflată pe sensul de mers către cartierul Mănăstur, aceasta va fi suspendată temporar, iar autobuzele și troleibuzele vor opri la stația „Sora”.

De asemenea, va fi înfiinţată şi o staţie de transport provizorie şi peste drum de Primărie.

Strada Memorandumului face parte din proiectul european „Refacerea infrastructurii Oraşului Comoară”, iar noile modificări ale Companiei de Transport Public (CTP) vor intra în vigoare de la 1 aprilie.

Potrivit reprezentanțiilor Companiei de Transport Public Cluj, se înfiinţează o staţie provizorie pe str. Moţilor, între str. E. Isac şi semafor, pe sensul spre Mănăştur, pentru liniile 1, 25 de troleibuze respectiv 9, 52 de autobuze, peste drum de Primărie.

Liniile de autobuze 19, 29 şi 42 vor avea traseul deviat din P-ţa M.Viteazul pe str. J. Curie – 21 Decembrie 1989 – P-ta Unirii (traseul de bază este pe str. Regele Ferdinand).

Alveola staţiei „Sora” va fi prelungită până la str. J. Curie, astfel încât noua locaţie va deservi liniile 3, 4, 5, 6, 7 de troleibuze, respectiv 19, 24, 24B, 29, 30, 32B, 42 de autobuze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.