3 sfaturi de luat in considerare atunci cand vrei sa joci la ruleta

Ruleta este una dintre cele mai cunoscute jocuri de cazino, devenind, practic, emblematica pentru salile de jocuri de noroc. In acelasi timp, este un joc destul de simplu in care castigurile pot fi semnificative.

Chiar daca intra sub definitia unui joc de noroc, castigurile pot fi influentate daca aplici o abordare un pic diferita.

La ora actuala, mult mai populara este ruleta online, in detrimentul celei din cazinourile fizice, deoarece ofera un plus de confort si, ca urmare a situatiei epidemiologice actuale, chiar si siguranta.

Ruleta online nu este foarte diferita in comparatie cu una fizica. Exista in prezent chiar si ruleta online cu un dealer real pentru a plasa pariurile acolo unde doreste. Poti paria pe numere de la 0 la 36, sau poti alege intervale precum 1 – 18 sau 19 – 36. De asemenea, ai posibilitatea de a paria pe ​​rosu sau negru, numar impar sau par, numere de pe primul rand, de pe al doilea sau de pe al treilea.

Iata ce trebuie sa stii daca vrei sa joci la ruleta

Inainte de toate, trebuie sa stii ca exista doua tipuri de ruleta: cea europeana si cea americana. Principala diferenta consta in faptul ca cea americana are 38 de spatii unde mingea se poate opri, acestea fiind cele 36 de numere, de la 1 la 36, si 2 spatii de culoare verde, in timp ce ruleta europeana are un singur spatiu verde. Chiar si asa, sfaturile urmatoare sunt valabile pentru ambele tipuri de ruleta.

Mergi pe pariuri mici

Pe langa accentuarea ideii de responsabilitate in pariuri, un prim sfat care vine din partea jucatorilor de nivel superior este sa optezi cat mai des pentru pariuri mici. Totusi, parierea sumelor mici depinde de la persoana la persoana si de fondul de care dispune fiecare jucator in parte. Pentru un plus de exactitate, tine cont de faptul ca miza pe care vrei sa o plasezi nu trebuie sa depaseasca 1% din bugetul pe care il ai la dispozitie.

Ia pauze regulate

Multi jucatori cu experienta ii sfatuiesc pe cei mai noi sa ia pauze regulate. Jocul de ruleta online se bazeaza foarte mult pe utilizarea unui software special conceput. Acest software acumuleaza date care pot scoate la ivealul stilul tau de joc. Daca faci o pauza la fiecare 15-20 de minute, te poti asigura ca software-ul nu iti retine stilul de joc sau obiceiurile pe care le ai atunci cand pariezi.

Seteaza o limita

Inainte sa incepi sa pariezi pe jocuri de ruleta la casino, este important sa iti setezi limita. Aceasta poate reprezenta suma pe care doresti sa o cheltui si castigurile la care vrei sa ajungi. Cei mai multi jucatori aleg, de obicei, 20% din fondul disponibil pentru o sesiune de joc. Daca ti-ai atins aceasta limita, este cel mai bine sa inchei jocul, deoarece continuarea acestuia ar putea reprezenta un risc, iar software-ul ar putea incerca sa-ti reduca din castiguri.

Asadar, asigura-te ca setezi intotdeauna o limita atunci cand joci, faci pauze regulate si pariezi responsabil si constient atunci cand vrei sa joci la ruleta.

Sursa foto: envato.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.