334 mașini abandonate au fost descoperite în Cluj-Napoca

Poliţiştii locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au identificat în această săptămână 334 de autoturisme aflate pe domeniul public, care prezentau un aspect neîngrijit şi erau necomforme în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice (maşini murdare, avariate sau cu roţi dezumflate).

masini abandonate

Proprietarii acestora au fost notificaţi să se conformeze prevederilor HCL nr. 191/2009 privind buna gospodărire a oraşului, iar în caz contrar, vor fi sancţionaţi cu amenzi cuprinse între 500 şi 1000 de lei.

În cazul deţinătorilor autovehiculelor cu aspect de maşini abandonate, care nu dau curs notificărilor transmise de Primărie, în vederea verificării documentelor, se vor aplica prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

One thought on “334 mașini abandonate au fost descoperite în Cluj-Napoca

  1. Deturnati utilizarea lor , revalorizati-le, dati-le o noua viata: umpleti-le cu flori , transformati-le in jardiniere in diferite colturi din oras. S-ar putea crea o strada , iata: nafeusemagazine.com/Insolite-les-voitures-recyclees-en-jardinieres-_a767.html – dar dupa cum cunosc concetatenii nostri, va merge la fier vechi, chiar pt 10 lei.Am vazut in vest pe un stalp de ciment de inalta tensiune la o intersectie suspendate cam 100 de biciclete vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.