4-7 octombrie: Târgul de carte „Bookshow” la Hotel Continental

Începînd de joi, 4 octombrie, clădirea fostului hotel Continental din centrul Clujului va găzdui Tâgul de Carte şi Lectură pentru Suflet BookShow, un eveniment cultural dedicat cărţii şi iubitorilor acesteia. Timp de 4 zile, fost hotel din Piaţa Unirii, alături de Bricks The (M)eating Point şi Klausenburg vor fi adevărate spaţii culturale prin evenimentele organizate în cadrul târgului de carte, pornind de la expoziţii de pictură, fotografie, pînă la seri de poezie, cursuri de bune maniere în lectură, teatru, şi altele.

Joi, începînd cu ora 10, târgul este deschis publicului larg, oferind cărţi la preţuri promoţionale tuturor celor ce trec pragul evenimentului. Ziua de joi se sfârşeşte la Klausenburg cu o seară de poezie alături de Octavian Hoandră şi Vasile Dâncu. În programul zilei de vineri vor avea loc o serie de evenimente: lansarea cărţii dr. Mihaela Bilic, seara de tango, o piesă de teatru şi degustare de vin.

Clujenii sunt invitaţi, în toate cele patru zile dedicate târgului, să ofere o carte pentru bibliotecile spitelelor din Cluj-Napoca, într-un proiect iniţiat de Asociaţia Femeilor de Afaceri din Cluj-Napoca.Cei care deţin cărţi de care s-au plictisit sau pur şi simplu doriţi să oferiţi celor aflaţi în suferinţă o carte, sunteţi invitaţi să căutaţi în cadrul târgului spaţiul special amenajat pentru donaţii.

Pe tot parcursul evenimentului va putea fi vizitată şi expoziţia de pictură organizată în acelaţi spaţiu cu târgul de carte. Tot acolo se va regăsi şi expoziţia foto, organizată în parteneriat cu Atelierul de Fotografie, eveniment dedicat proiectului Cluj – Capitala Tineretului 2015. Tot cei de la AFA oferă tuturor celor care donează o carte o fotografie făcută într-un studio profesionist, amenajat pe perioada evenimentului la Hotel Continental. Nu vor fi uitaţi nici copiii, fapt pentru care Transylvania College vă invită să aduceţi copiii pentru diverse proiecte educaţionale desfăşurate pe parcursul evenimentului.

Book Show şi Anca Şerban de la ManierArt vă invită sîmbătă dimineaţa, de la ora 10, la Hotel Continental, să vă înfrumuseţaţi weekendul cu câteva poeme în proză scrise de Ernest Bernea, dar şi cu discuţii utile despre bunele maniere în relaţia cu cartea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.