Comisarul Cioloş, „vizită de lucru” în România, în perioada 4-8 octombrie!

Comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş, se va afla în perioada 4-8 octombrie în România pentru o „vizită de lucru”, urmând să fie prezent la Bucureşti, Cluj-Napoca, Piatra Neamţ şi Iaşi.

La Bucureşti, oficial european va participa la conferinţa internaţională „Agricultură pentru viaţă, viaţă pentru agricultură”, organizată de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, potrivit Mediafax.

La Cluj-Napoca va ajunge după deschiderea anului academic pentru programele masterale şi doctorale derulate de Facultatea de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş Bolyai, acolo unde comisarul Cioloş va participa, alături de masteranzi şi doctoranzi, la o dezbatere pe teme europene de actualitate. De asemenea, înalt oficialul european se va întâlni cu primarul Emil Boc şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Horia Uioreanu.

După Cluj, comisarul Cioloş se va îndrepta spre Moldova, acolo unde va deschide, la Piatra-Neamţ, Congresul european de turism rural şi va participa la o cină de lucru cu reprezentanţi ai ANTREC, EuroGites şi ai autorităţilor publice pentru a discuta despre perspectivele de dezvoltare a agroturismului.

La Iaşi, comisarul european pentru agricultură va lua parte la o dezbatere despre viitorul cercetării şi inovării în agricultura europeană după 2014, organizată de Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară şi se va întâlni cu preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi Cristian Adomniţei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.