De la o noapte de plăcere la morgă. Vezi ce a păţit un client fidel al prostituatelor!

Un bărbat care a apelat la serviciile unei prostituate a avut parte de un tratament extrem de dur din partea femeii.

Winston Fernandez făcuse o pasiune de mai multă vreme pentru Natalia Woolley, o prostituată rusoaică în vârstă de 38 de ani, la care a apelat de mai multe ori, atras fiind de „formele ei estetice”.

La începutul acestui an, Winston a sunat la agenţia de escorte unde lucra Natalia şi a cerut o întâlnire cu aceasta. Odată ajunsă la domiciliul bărbatului, prostituata a fost obligată să facă lucruri pe care nu şi le dorea, luru care a enervat-o şi a început să se certe cu clientul ei şi să-l lovească. Deşi prostituata spune că a acţionat în legitimă apărare, anchetatorii susţin că victima a fost bătută cu sălbăticie.

Corpul bărbatului, care a fost găsit abia la o lună după ce acesta a decedat, prezenta 19 fracturi: 17 coaste rupte şi două oase rupte în zona gâtului.

„Autopsia arată că a fost omorât în bătaie. Când spun că a fost bătut, mă refer că a fost pocnit şi lovit”, a declarat procurorul care se ocupă de acest caz.

Prostituata a fost arestată la două luni după ce cadavrul lui Fernandez a fost descoperit în stare avansată de putrefacţie, în locuinţa sa evaluată la 1 milion de lire sterline, scrie Daily Mail.

Procesul a fost judecat de o instanţă din Guildford, iar prostituata rusoaică a pledat nevinovată. Acţiunea judecătorească este în plină desfăşurare. Winston Fernandez a început să apeleze la prostituate după ce i-a murit nevasta, s-a distanţat de fiii săi, iar el şi-a găsit alinarea în alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.