Tragedie în familia Innei. Tatăl cântăreţei a fost condamnat la închisoare!

Dacă în carieră, artista autohtonă Inna este în continuă ascensiune, în viaţa personală s-au abătut necazurile peste familia sa. Tatăl cântăreţei a fost condamnat, luni, la închisoare cu suspendare pentru un accident în urma căruia un om şi-a pierdut viaţa.

Giorgic Apostoleanu, tatăl cântăreţei românce Inna,a fost acuzat de omor şi a primit pedeapsa cu închisoarea pentru un accident pe care l-a provocat în 2009, în judeţul Constanţa, şi care s-a soldat cu o victimă. Acesta a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Decizia a fost luată de magistraţii Curţii de Apel Constanţa, în urma recursurilor formulate de părţile civile din proces la sentinţa pronunţată de Judecătoria Mangalia pe 19 iunie, prin care Giorgic Apostoleanu era condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, titrează România TV.

Curtea de Apel a menţinut decizia Judecătoriei Constanţa prin care tatăl Innei, alături de asigurator, este obligat la plata către părţile civile a sumei de 35.159 lei daune materiale şi a sumei de 40.000 de lei cu titlu de daune morale.

În data de 13 august 2009, Giorgic Apostoleanu, aflat la volanul unui automobil Dacia 1310, circula dinspre Constanţa spre Mangalia şi a accidentat mortal un mopedist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.