5.000 de bilete vândute la FIBA EUROBASKET 2017 în România, în mai puțin de o lună de la punerea pe piață a biletelor

Federația Română de Baschet, organizator al FIBA EUROBASKET 2017 în România, anunță că până la ora actuală au fost vândute deja peste 5000 de bilete la meciurile din cadrul celui mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în România și care se vor disputa la Cluj-Napoca în perioada 31 august – 8 septembrie 2017.

Românii care vor să vadă live giganții baschetului european și să fie alături de Naționala României, „Vulturii”, în cele mai spectaculoase meciuri de baschet, mai au la dispoziție doar 26 de zile în care pot beneficia de reduceri substanțiale de preț, de până la 45%, la achiziționarea abonamentelor „Follow my team” și „Tournament Pass”.

Biletele sub formă de abonamente „Tournament Pass” și „Follow My Team” sunt disponibile pe www.eurobasket2017tickets.ro și în rețelele Eventim, MyTicket și BLT. După 22 noiembrie 2016, reducerea Early-Bird va expira, iar prețurile acestora vor crește.

Prețul unui abonament complet „Tournament Pass”, care asigură intarea la toate cele 15 meciuri disputate de giganții Europei la Cluj-Napoca, este redus cu 45% și pornește de la 265 de lei. Cei care optează pentru abonamentul “Follow My Team”, la cele 5 meciuri ale României, primesc o reducere de 40% față de prețul de listă al unui meci individual, abonamentul fiind disponibil la prețuri promoționale între 150 lei la 600 lei, în funcție de categorie.

Naționala de baschet, „Vulturii”, invită iubitorii sportului să le fie alături la FIBA EUROBASKET 2017 într-un moment istoric, când echipa României va intra din nou pe teren să înfrunte giganții la cea mai importantă competiție europeană de baschet, după o absență de 30 de ani.

Pe data de 22 noiembrie, fanii vor afla care sunt adversarii României la FIBA EUROBASKET 2017, în urma stabilirii grupelor prin tragere la sorți la Istanbul, în Turcia.

FIBA EUROBASKET 2017 va avea loc pentru prima dată în istorie și în România, țara noastră fiind gazda acestei competiții sportive alături de Turcia, Finlanda și Israel. FIBA EUROBASKET 2017 se va desfășura în perioada 31 august – 17 septembrie 2017, iar meciurile din grupa de la Cluj-Napoca vor avea loc între 31 august și 8 septembrie 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.