500 de elevi din Cluj vor beneficia de un card de acces gratuit la meciurile de handbal și baschet din Sala Polivalentă

Conducerea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca se implică în promovarea sportului pe plan local. Tocmai de aceea, Departamentul Evenimente a inițiat o campanie în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj prin care se vor distribui 500 de carduri care facilitează accesul la meciurile de baschet și handbal. Aceste carduri, denumite „Prietenii Sălii Polivalente” sunt dedicate elevilor de până la clasa a 12-a și pe baza lor aceștia au acces în sală la meciurile echipelor de baschet masculin „U” Banca Transilvania și handbal feminin „U” Alexandrion, pe parcursul anului 2015.

sala polivalenta cluj

„Acest proiect este derulat în parteneriat cu cluburile „U” Cluj și „U” Mobitelco, fără de care nu am fi reușit să facilităm accesul gratuit al elevilor. Inspectoratul Școlar Județean Cluj ne sprijină și ne acordă asistență pe partea de distribuire, urmând ca acesta să decidă cine sunt beneficiarii celor 500 de carduri care vor ajunge în posesia elevilor de la peste 30 de licee clujene”, a precizat conducerea Sălii Polivalente printr-un comunicat.

Sala a fost construită special pentru a găzdui evenimente sportive, dar și cultural-artistice. Totuși, sportul este primordial, pentru că imaginea Clujului, datorită acestui aspect, este mult mai pregnantă. Departamentul Evenimente își propune ca pe viitor să deruleze și alte campanii de promovare a sportului în Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.