7 luni vechime la job, fără experiență în domeniu și 650.000$ câștigați: mit sau realitate?

Conform ultimelor date statistice, în momentul actual, salariul lunar mediu net în România este de aproximativ 3.400 de lei, în scădere cu 6,2 % față de trimestrul 3 al anului 2020, dar cu o creștere de aproximativ 5% față de aceeași lună a anului 2020. 

Cei 3.400 de lei încasați de către un salariat din România nu sunt câștigați de către o persoană fără experiență, ci de către o persoană care are câțiva ani buni de activitate în câmpul muncii. Ce poți să faci cu cei 3.400 de lei / lună în București? Supraviețuiești, dacă ai cumva în plan să stai în chirie pe cont propriu. 

În capitală, o persoană pe un post entry level are salariul undeva la 2.000 de lei, ceea ce înseamnă că șansele de a se muta în București pe cont propriu sunt nule, ca urmare a chiriilor ridicate și a întregului stil de viață extrem de costisitor. Din păcate, persoanele care fac parte din categoria entry level sunt persoanele tinere, mai concret forța de muncă proaspătă și în putere a României, care de multe ori se vede nevoită să meargă la muncă peste hotare pentru a putea avea un trai mai bun. 

Cu toate acestea, în București există joburi care oferă promisiuni de mii de dolari la fiecare 2 săptămâni, fără să solicite experiență în domeniu. Dar cât este adevărat și cât este minciună? 

Best Studios, unul dintre cele mai importante nume din industria de videochat, depășește record după record cu modelul său entry level, care în doar 7 luni de activitate în domeniu a ajuns la încasări totale de 650.000 de dolari.

Best Studios, cel mai bun studio de videochat din București, se pare că deține cheia succesului atunci când vine vorba de modele de top. Conform rapoartelor de pe Live Jasmin, una dintre cele mai mari platforme de videochat la nivel global, modelele Best Studios se află în topul încasărilor în permanență, făcând parte din elita modelelor de videochat. 

Maria este singurul model care s-a clasat pe locul 1 la încasări timp de 6 perioade consecutive pe LiveJasmin, reușind astfel să acumuleze în doar 7 luni de zile, fără pic de experiență în domeniu, încasări totale de 650.000 de dolari. 

Cum este posibilă o astfel de performanță? 

Maria, 25 de ani, a venit în cadrul celui mai bun studio de videochat din București cu extrem de multă voință și cu un bagaj cultural vast. Aceasta a terminat o facultate, vorbește fluent limba engleză și știe să lucreze în echipă – a înțeles de la bun început faptul că, ascultând atent și punând în practică sfaturile trainerilor Best, ea va putea avea succes în această industrie extrem de competitivă. Și așa a și fost. Rapoartele de pe Live Jasmin și încasările modelului Best Studios se pot vedea chiar AICI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.