800 de kilograme de carne confiscate dintr-un abator din comuna Iara

carne de pasarePolitisti, inspectori veterinari si comisari ai Protectiei Consumatorilor au descins in forta la un abator din comuna Iara. In urma perchezitiei s-a deschis inchiderea abatorului timp de o luma si confiscarea a 800 de kilograme de carne.

Poliţiştii din cadrul Serviciul Judeţean de Investigare a Fraudelor Cluj împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj şi a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, au descins la o firmă din Iara, în 20 martie.

Firma, care are ca obiect principal de activitate abatorizarea şi comercializarea animalelor vii, a fost închisă pentru o lună iar administratorul agentului economic a fost amendat cu 22.000 lei.

Cantitatea de 825 kg carne de bovină, în valoare de aproximativ 11.000 lei a fost confiscată. „Totodată, s-a dispuns suspendarea activităţii economice desfăşurată de către societatea comercială la punctul de lucru din comuna Iara, pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea remedierii deficienţelor constatate”, spun poliţiştii, fără să precizeze care au fost aceste deficienţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.