Iulius Mall stinge lumina pentru a marca „Ora Pamantului”

Iulius-MallCentrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca se alatura si in acest an initiativei de protejare a mediului prin stingerea luminilor – „Ora Pamantului”.

Astfe, sambata, 29 martie 2014, in intervalul orar 20.30 – 21.30, se va opri iluminatul pentru atriumul principal, atriumul secundar, curtea de onoare, de pe fatada cladirilor si cel aferent totemului.

Iulius Mall marcheaza „Ora Pamantului”, un eveniment care atrage atentia asupra importantei de a economisi resursele mediului inconjurator. Actiunea se va desfasura in toate cele cinci mall-uri din reteaua nationala a companiei Iulius Group.

De asemenea, in incinta Iulius Mall Cluj au fost amplasate 110 cosuri de gunoi, achizitionate din Germania. Acestea permit selectarea deseurilor, avand compartimente pentru hartie si plastic, clientii Iulius Mall Cluj fiind incurajati si sprijiniti sa recicleze.

In fiecare an, in ultima sambata din luna martie, milioane de oameni, institutii si companii sting luminile timp de o ora, alaturandu-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.