A disparut filmarea regizata cu „mita electorala” de la mitingul de sambata impotriva lui Ponta

Articolul din eClujeanul.ro, distribuit de aproximativ 50 de ori, precum si amenintarile senatorului Marius Nicoara, i-au speriat pe oamenii din PSD Cluj, care si-au sters urmele dupa mitingul de sambata seara, la care au luat parte 10.000 de oameni.

A disparut, subit, inregistrarea de noua secunde in care un grup de protestatari de la mitingul de sambata ar fi primit bani de la membrii ACL Cluj pentru a scanda impotriva lui Victor Ponta, dar contul de Youtube a ramas activ, „Romania LiberaTN”.

Untitled

Senatorul Marius Nicoara ameninta ca ii va da in judecata pe cei care i-au inscenat plata unor protestatari la miting, el nefiind in Cluj sambata

„Cu privire la aşa zisa filmare a unei scene în care persoane care nu se văd discută despre primirea unei sume de bani la mitingul de protest anti-Ponta de la Cluj-Napoca, facem precizarea că nici noi şi nici conducerea ACL în ansamblu nu am fost implicați în organizarea acestui mitingşi nu am oferit sub nici o formă avantaje financiare sau de altă natură manifestanţilor de sâmbătă.

O asemenea acuzație poate veni doar din partea unei forțe politice care trăiește din practici comunisto-securiste, conduse în prezent așa cum știm de foști ofițeri acoperiți și care își închipuie că un miting cu peste 10.000 de participanți putea fi organizat prin cumpărarea cetățenilor.

Este evident că PSD se teme de nemulțumirea crescândă a românilor din țară și din străinătate față de guvernarea incompetentă și coruptă pe care o practică și încearcă să discrediteze mișcările de protest din țară prin înscenări grosolane, jignind astfel miile de oameni de bună credință, veniți să își strige nemulțumirile în stradă.
Faţă de propagarea în spaţiul mediatic a unor astfel de grave înscenări, menite să discrediteze un protest la care au participat peste 10.000 de persoane, ne rezervăm dreptul de a depune plângere penală împotriva autorilor care au realizat înscenarea menţionată.

In concret, cei care au produs acest material se fac vinovati de infractiunea de ‘inducere in eroare a organelor judiciare’, conform art. 268 alin. (2) din Codul Penal, care prevede ca ‘producerea sau ticluirea de probe nereale, in scopul de a dovedi existenta unei fapte prevazute de legea penala ori savarsirea aesteia de catre o anumita persoana, se pedepseste cu inchisoarea de la unu la cinci ani’.

Aşteptăm ca instituţiile abilitate ale statului şi justitia să stabilească adevărul şi să îi pedepsească pe vinovaţi”, se arată într-un comunicat de presă al senatorului Marius Nicoară.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.