A doua ediție a competiției World of Dance Romania Qualifier se organizează tot la Cluj-Napoca

World of Dance Romania Qualifier, cea mai prestigioasă Competiție Internațională de Dans Urban din Europa de Est, se reorganizează și desfășoară la Cluj-Napoca! Evenimentul, adresat atât dansatorilor, cât și publicului larg, este organizat de Școala de dans Transylvania Dance Academy în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca și va avea loc sâmbătă, 22 aprilie 2017, între orele 12:00 – 22:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca (Piața Lucian Blaga, Nr. 1-3). Biletele pentru spectatori sunt disponibile pe: bit.ly/Biletmaster-WOD.

Competiția World of Dance Romania Qualifier se află la cea de a doua ediţie. Anul acesta, echipele s-au putut înscrie în categorii precum: CHOREOGRAPHY, EXHIBITION Team, și BATTLE. Juriul este format din dansatorii și coregrafii profesioniști: Mecnun Giasar, Kevin Paradox, Zacc Milne, Blaakow, Baiba Klints, Emanuele Battista și Giulia Salvatore. Mai multe video-uri de la prima ediție a competiției WOD se pot urmări pe link-urile de mai jos:

„A doua ediție World Of Dance Romania Qualifier va aduce pe scena din Cluj-Napoca cei mai buni dansatori de urban și street-dance din Europa de Est, care se vor întrece și vor crea un show de excepție. Până la momentul actual, s-au înscris în competiție peste 500 de dansatori, din țări precum: România, Cehia, Ungaria, Polonia, Ucraina şi Albania”, a declarat Freetzy Laszlo Kun, organizatorul World Of Dance Romania Qualifier.

Munca concurenților nu va rămâne nerăsplătită, astfel, câștigătorii competiției World of Dance Romania Qualifier vor primi premii în bani, trofee și diplome pentru fiecare categorie de participanți clasați pe locurile 1, după cum urmează: 700 $ pentru Upper Division, 500 $ la categoria Youth Division, 100 $ – „Battle” Hip Hop & Dancehall și 100 $ – All Styles Battle. Mai mult, dansatorii care concurează la minimum un eveniment World of Dance Qualifier și adună peste 80 de puncte, sunt eligibili pentru a participa la FINALA World of Dance din Los Angeles, care va avea loc sâmbătă, 22 iulie 2017, la Pasadena Convention Center – L.A, SUA.

Pentru înscriere, vă rugăm să citiți regulamentul competiției: bit.ly/Regulament_WOD și să completați formularul următor: bit.ly/FormularÎnscriere-WOD.

Mai multe informații și noutăți despre eveniment găsiți la linkul: bit.ly/FB-event-WOD .

Dacă aveți întrebări sau doriți mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected] sau la Telefon: 0744 777 478.

World Of Dance Romania Qualifier este un eveniment organizat de Școala de dans Transylvania Dance Academy din Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Transylvania Dance Academy este cea mai prestigioasă școală de street dance din România și organizează frecvent evenimente care au ca public țintă tinerii pasionați de dans, unde aceștia să își poată arăta talentul și să întâlnească coregrafi renumiți de la care să învețe cum să devină cei mai buni dansatori. Atelierele de dans organizate de Transylvania Dance Academy, au drept instructori – dansatori internaționali, iar de-a lungul anilor, la evenimentele T-Dance au participat dansatori din peste 10 țări.

World of Dance este cea mai prestigioasă competiţie de Urban Dance din lume, ce adună mai mult de 100.000 de dansatori, din peste 25 de țări organizatoare, de pe 4 continente: America de Nord, Europa, America de Sud şi Asia. 
Word of Dance Romania Qualifier, deşi se află doar la a doua ediţie, adună cei mai buni dansatori de profil din Europa de Est, fiind singura ţară organizatoare din regiune. Anul acesta vor perfoma trupe şi dansatori profesionişti din România, Cehia, Ungaria, Polonia, Ucraina şi Albania.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.