A doua jumătate a lunii noiembrie aduce la VIVO! Cluj-Napoca premii de mii de euro şi spectacole de teatru pentru cei mici

Începând de ieri, la VIVO! Cluj-Napoca a început loteria publicitară Cadou de Crăciun, ce oferă ca mari premii 10 gift carduri de cumpărături de câte 5000 de euro fiecare. În plus, în acest weekend, cei mici vor avea parte de două spectacole amuzante de teatru de păpuşi, puse în scenă de Teatrul Puck din Cluj-Napoca.

Ca în fiecare an, înaintea sărbătorilor de iarnă, centrul comercial din inima Transilvaniei răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi cu premii fabuloase. Aşadar, anul acesta, VIVO! Cluj-Napoca oferă Cadou de Crăciun clienţilor săi sesiuni de shopping de la care pot pleca acasă cu tot ce îşi doresc. Începând de ieri, 15 noiembrie şi până pe 21 decembrie, toţi cei care fac cumpărături de minim 100 de lei, din orice magazin din incinta centrului comercial vor avea şansa de a câştiga unul dintre cele 10 gift carduri de cumpărături de 5000 de euro fiecare, pentru un Crăciun cu adevărat de poveste în familie.

Pentru a intra în tragerea la sorţi, clienţii nu trebuie decât să se prezinte cu bonul de cumpărături la Biroul de Informaţii şi să se înscrie prin intermediul aplicaţiei care rulează pe ecranele interactive. Mai mult, cei mai norocoşi dintre participanţi pot câştiga pe loc unul din sutele de premii instant puse la bătaie de partenerii loteriei publicitare: Aldo, Andu, Arome Healthy Bar, Benvenuti, C&A, Charm Deco Shop, Charm Shop, Chic Bijoux, Escudo, Golden Rose, KVL, Timeout, Lee Cooper, LEGO, Lemnul Verde, Melkior, Oxette, Salamander şi Tezyo.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câștigătorilor celor 10 gift carduri de câte 5000 de euro, va avea loc pe 22 decembrie, de la ora 13.00, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de informaţii din incinta centrului comercial. VIVO! Cluj-Napoca le-a pregătit surprize şi celor mici. Pe 18 și 19 noiembrie, Teatrul de Păpuş „Puck” din Cluj-Napoca, pune în scenă două spectacole extraordinare de teatru de păpuşi.

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 17:00, vom urmări o nouă versiune a poveștii Fraților Grimm – „Scufiţa Roşie şi lupul cel flămând”, în regia şi actoria lui Ion Iurcu, iar duminică, 19 noiembrie, maeştrii păpuşari vor însufleţi cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, „Capra cu trei iezi”, în regia Doinei Dejica. Evenimentul se va desfăşura în Piaţeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din incinta centrului comercial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.