VIVO! Cluj-Napoca a dat startul la Black Shopping Days (P)

Începând de astăzi, VIVO! Cluj-Napoca dă startul ofertelor spectaculoase de Black Shopping Days. Magazinele din incinta centrului comercial își așteaptă clienții cu discount-uri la mii de produse, în perioada 17-26 noiembrie.

Pentru că unele reduceri sunt prea mari ca să încapă într-o singură zi, VIVO! Cluj-Napoca a pregătit anul acesta Black Shopping Days. Perioada mega-reducerilor a început chiar astăzi, în vinerea neagră a prețurilor mici. Între 17 și 26 noiembrie, clienții au parte de produsele la care au visat tot anul la prețuri speciale.

Reducerile ajung până la 90% și sunt valabile în magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii, articole sportive, electronice, cosmetice, decorațiuni interioare, jucării și chiar la
mâncare.

La sărbătoarea reducerilor iau parte peste 40 de magazine, printre care îi amintim pe Aldo, Benvenuti, Bigotti, Bugatti, Carrefour, Ecco, Gatta, Geox, Hervis, Humanic, Intersport, Jolidon, Kenvelo, Kuiba, Lee Cooper, LEGO, Melkior, Media Galaxy, Noriel, Opticris, Oxette, Quickmobile, Reserved, Sephora, Teyzo, Timeout, Wasabi Running Sushi, Yves Rocher şi mulţi  alţii.

În topul reducerilor sunt cele pentru lenjerie şi accesorii cu discounturi de până la 90%, urmate de electronice şi electrocasnice cu reduceri de până la 80% şi jucării cu oferte de până la 70%.

Articolele vestimentare și de încălțăminte vin şi ele cu reduceri de nerefuzat de până la 50%, la cele mai multe dintre magazinele de modă.

Oferta completă poate fi accesată aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.