A inceput Târgul de dulciuri „Sweet Days” la Iulius Mall

Târgul de dulciuri „Sweet Days” îşi deschide porţile la Cluj pentru a treia oară, în perioada 15-17 octombrie, la Iulius Mall. Această ediție se anunţă a fi una specială, fiind organizată în parteneriat cu TiMAF. Vizitatorii vor avea parte de momente dulci în cele trei zile în intervalul orar 10:00 – 22:00.

sweet days 2014

Locația târgului este una plină de culoare și se îmbină perfect cu spiritul evenimentului. Iulius Mall ne oferă dinamismul necesar organizării unui astfel de târg și permite poftei de dulciuri să-și facă de cap.

Geta Ungurean, cea de la care a pornit această iniţiativă, vorbeşte despre ediţia a treia a târgului de dulcegării: „Sweet Days este un proiect foarte drag mie, pe care l-am inițiat din dorința de a crea un mediu concentrat doar pe această sferă culinară, a deserturilor, pe care cu toții o îndrăgim. Primele ediții au avut succes așa că am hotărât să ne extindem. Am ales Iulius Mall ca locație, iar de această dată organizăm Sweet Days în parteneriat cu prietenii noştri de la TiMAF”.

Pentru mai multe detalii urmăriţi-ne pe Facebook la adresa: www.facebook.com/SweetDaysFair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.