A mai rămas o săptămână până la a 6-a ediție a festivalului MOX, de pe Valea Drăganului

A mai rămas doar o săptămână până la a 6-a ediție Music Outdoor Experience. MOX, un festival ca o excursie cu 2.000 de prieteni la munte, se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, sus pe platoul de la Valea Drăganului, județul Cluj. Este primul festival cu obiectiv turistic din România care și-a propus să combine un eveniment de muzică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut.

Organizatorii descriu experiența ca o adevărată aventură în mijlocul naturii, o ocazie perfectă pentru a scăpa de agitația urbană și a te relaxa departe de toate bagajele cotidiene.

Cu rucsacul în spate, cortul, sacul de dormit și izolirul, sunt așteptați aproximativ 6.000 de participanți pe perioada celor 4 zile și 3 nopți de aer curat de munte.

Pentru prima oară în 6 ani vor urca pe cele două scene și artiști de talie internațională.

„În ceea ce privește line-upul, pentru prima oară în 6 ani, aducem și artiști internaționali. Este vorba de artiști care se potrivesc perfect cu atmosfera pe care am reușit să o creăm în vârf de munte. Pentru că Music Outdoor Experience a crescut cu drum and bass, am decis ca unul din cei doi artiști străini pe care i-am anunț să se plieze perfect cu experiența cu care a început MOX-ul, Mindscape, dj și producător din Ungaria, care a colaborat și a urcat pe scenă cu artiști precum Jade, Coppa, Kryptomedic. Cap de afiș îl avem pe Mazde, tânăr producător din Berlin care și-a făcut simțită prezența pe scena muzicii electronice prin remixul „Disclosure – Help me lose my mind”. A studiat compoziție clasică și de jazz încă de la vârsta de 6 ani, iar astăzi este cunoscut pentru remixuri și piese originale precum: ODESZA – Say My Name (Mazde Remix), Battas, Forest of Gold, Shifted Thoughts, Neverland”Marius Bugeac – Organizator

Line-up-ul Music Outdoor Experience este unul bogat anul acesta, cu genuri muzicale care variază de la drum and bass, dubstep, funk, hip-hop, glitch, downtempo, dub, reggae la house, nudisco, tehno and more. Pe cele două scene vor urca 52 de artiști în cele 4 zile și 3 nopți ale evenimentului printre care se numără: Mazde, Mindscape, Village, Argatu’, romaN, Moș Martin, Dj Shiver, K-LU, Sauce, Blanilla, Danaga, Arme, Dodo, Mad Liquid, Massive Fluo, Dubase, Dex, AHE, Andreea Veder, Tiberiu&Vayda, Waren, NECS, Alex One, Greenblack, N.Ser, Aeminium, Ugly Astronaut, Nihill, Ciakar și Greenie + mulți alții.

Ediția a 6-a vine cu nouăți pentru participanți, atât pe partea de line-up cât și pe partea de activități de zi.

„Anul acesta ne-am propus să facem ceva nemaipomenit. MOX este un festival cu obiectiv turistic și ne dorim ca prin acest eveniment să promovăm frumusețea montană a țării și o dată cu ea și o parte din tradiții. Anul trecut i-am avut ca invitați pe tinerii din Organizația Zestrea, un grup de studenți care promovează cultura țărănească autentică prin ateliere de creație populară și reconstituire istorică. Vara acesta dorim să ducem partea aceasta ceva mai departe promovând și mâncarea tradițională. Vom avea în total 3 vendori de mâncare, față de 1 vendor cât aveam edițiile trecute.  

Partea de activități va fi și ea mult mai bogată; participanții se vor putea bucura de 12 ateliere și activiăți pe timpul zilei, atelier de teatru, spectacol de umbre, atelier de poezie și proză, atelier de desen, de parkour, yoga dimineața, atelier de făcut măști tradiționale populare și de crestături în bote, atelier de cusut, slackline și multe altele” – Marius Bugeac – Organizator

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă pe deal, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică.  Este exact cum spune numele, o experiență.

Festivalul va avea loc în perioada 27 – 30 iulie 2017 sus pe platoul de la Valea Drăganului, județul Cluj. Biletele se pot achiziționa de pe biletmaster.ro și în locațiile partenere în limita stocului disponibil.

Mai multe informații pe facebook Music Outdoor Experience.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.